Segmen Bloglist Ogos

Friday, July 28, 2017,3:12 PM | 4 Comment
Assalamualaikum.. 


So, hari ni saya try join segmen bloglist Ogos by thezafirahnazri..
syaratnya senang sja pun... korang follow blog dia..cukup...

Aii dah follow...uolls..???

jom lah kita ramai-ramai meriah kan segmen nie..



Kata-Kata thezafirahnazri:


Saya akan pilih 10 orang untuk menjadi bloglist saya menggunakan random.org. Segmen ini berlangsung selama 3 hari je . satu ogos saya umumkan pemenangnya .

Selamat bersegmen semua . kalau 20 orang dan ke bawah yang join . saya akan masukkan semua nya sebagai bloglist . hehe





Sekian...








Yang Benar : NORTAQIFA ABD SHAIDI | A SABAHAN BLOGGER

4 commest[s]:

  1. From the same segmen,
    Done followback
    http://marblemomo.blogspot.my/2017/07/segmen-bloglist-ogos.html

    ReplyDelete
  2. πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ
    Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...
    πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    ReplyDelete
  3. terima kasih join segmen saya , alhamdulillah dah settle masukkan awak dalam bloglist saya .

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/08/new-template-new-bloglist.html

    saya tukar template baru , yay or nay ?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © . All Right Reserved by NORTAQIFA