#THROWBACK -

Wednesday, October 26, 2016,2:51 PM | Comment
THE NIGHT WHEN WE ALL GOES VINTAGES
Read more ...
Yang Benar : NORTAQIFA ABD SHAIDI | A SABAHAN BLOGGER

So sorry...

Sunday, October 23, 2016,8:55 PM | Comment



fuhhh...fuhhh... syuhhh... labah-labah... banyak nya habuk blog nie.. kesian la... lepas ganti skin terus terbiar...alalalaaaa...

Assalamualaikum wbt..
aihhh... rasa kekok pula bila mau mula balik taip menaip.. bukan tidak biasa menaip...  tapi idea tu melayang-layang bah ... hahaha..
itu yang hilang terus di fikiran tu... mau berfikir pun susah...jangan lah kamu komen kalau post iffah kali nie merapu ...sebab apa yang terlintas kat kepala iffah..itu lah yang iffah taip.. hahah

Bukan iffah tidak mau taip menaip... tapi sejak kebelakangan ni banyak sangat kerja ... iffah start cuti dari dunia blog ni masa bulan 6....

so iffah mau minta maaf...hahah...

selama iffah cuti-cuti blog... ramai tanya iffah.. 

" bila mau post entry..??"

"blog masi ada ka..??napa x update..??"

"kenapa tak aktif suda?"

macam-macam soalan diorang tanya...iffah masa tu ada dua pilihan...which is negative and positive..

on my negative side...ive been thinking on what to say to make em shut their mouth up..who cares... but i just cant...
tapi...tapi..tapi...
diorang tanya sebab diorang kesah kan..??? diorang tanya sebab diorang minat... diorang tanya sebab diorang follow my  blog right..??

yeah.. im not going to make my followers disappointed ,..biar pun iffah memang sudah buat diorang c-e-k-e-w-a... yeah man....
so sorry bout that....jangan kecil hati tau..jangan serik bertapak di blog iffah ...
terutamanya warga SEMEKAR...


banyak benda nie iffah mau post.... banyak benda mau throwback... ...
selama iffah cuti-cuti... banyak benda jadi...
tapi tiada peluang tuk post... nah rayang....

kalau cekgu BM ku nampak ni...habis...habis...tunggang langgang... macam bukan pelajar BM bah... hahaha....

thats all for today.. cewah...[persilakan pitam]...macam public speaking pula...hahaha...



Read more ...
Yang Benar : NORTAQIFA ABD SHAIDI | A SABAHAN BLOGGER

It has been 4 moth actually~~~~

Friday, October 21, 2016,6:54 AM | Comment
Assalamualaikum w.b.t ...

so...
Read more ...
Yang Benar : NORTAQIFA ABD SHAIDI | A SABAHAN BLOGGER

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © . All Right Reserved by NORTAQIFA ABD SHAIDI