Assigment punya pasal.

Thursday, March 31, 2016,6:59 PM | 1 Comment
Assalamualaikum wbt...

alaa... lamanya menyepi... tak best lah macam nie...

bukan maksud iffah mau menjauh dan menyepi dari dunia blogger nie...and bukan jua niat iffah mau diam tanpa berita..actually...tidak pernah terlintas di fikiran iffah  mahu meng-ignore-kan blog nie,.
tapiiiiii...tapiiii... masa tidak mengizinkan iffah bermadah di sini...hahaha...[jiwang bak hang]

as you guys know... iffah nie budak STPM right..??
so... assigment seriously memang susah.... 24 hours iffah habiskan buat assigment ngan ulang kaji jak...
see ya.. memang stress lah.. tak tau nak mula macam mana...
iffah kena pergi ke beberapa kampung tuk interview orang kat sana as a responden..

Alhamdulillah...

Assigment Pengajian Am iffah bulan Februari 2016 siap sepenuhnya and then iffah terus hantar kat Cikgu iffah.. Viva pAm pun dah selesai..

Now is Assigment Sejarah..to be honest... yes.. benda nie lebih susah daripada assigment pAm...
beza assigment pAm ngan sejarah is.. kat hasil kajian tu.. iffah cuma kena huraikan apa yang iffah dapat masa iffah interview orang to.. lebih kurang lah kan....
tapi.. sejarah pula berkaitan ngan sosiobudaya etnik..kaum...semua tu.. macam mana iffah nak hurai.. dah lah blank kepala otak iffah skang nie... hahah..

Nasib baik lah.. 5 subjek stpm iffah ambil...penggal ni cuma 3 subjek jak yang kena buat assigment.. selebihnya coming soon...tunggu penggal 3...

Biar iffah kongsi sikit... subjek apa yang mencabar bagi iffah....

3....
2...
1....

Subjek Mikro/ Makro Ekonomi..memang susah.... mati katak lahhhh berfikir wekkkkk.....hahaha
bertungkus lumus buat equation sana sini..hahah..

lagi..lagi..lagi...lagi..???

MUET man.... and our trial is arround d corner...yooo..

MUET memang lagi mencabar... when you have to read the passage and answer all of  d question ...when you have to listen the voice and answer the question...luckly im not a deaf girl...
when you have to speak spontaneous about ur opinion in front of d examiner and so on...

biarpun english iffah broken sana sini...

tapi bak kata pepatah...

'NEVER..NEVER...NEVER...GIVE UP'

ok lah.. nak sambung buat viva sejarah...

bubye...



Read more ...
Yang Benar : NORTAQIFA ABD SHAIDI | A SABAHAN BLOGGER

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © . All Right Reserved by NORTAQIFA ABD SHAIDI