Apalah Nasib..

Sunday, January 31, 2016,2:46 PM | 2 Comment
ASSALAMUALAIKUM WBT


Hai semua... Maaf lah sebab lama sangat tak post apa-apa dalam blog nie...haishhhh.. berhabuk-habuk sudah ...*cough....coughhh*..

fuhhh.. macam blog usang sudah pulaaa...apa boleh buat lah..

Sebenarnya,,, iffah sekarang nie sibuk sikit mau buat assigment...banyak...
lagi-lagi tengah stress bab STPM penggal 2 is around d corner...right..??
haaahhh.. lagi lah stress...
iffah tak kisah sangat.. sebab memang tengah study pun...
tapi yang buat iffah stress.. pasal proposal sejarah iffah.

iffah dah buat...then masuk dalam pendrive iffah...lepas tu kawan iffah pinjam pendrive..
taknak lah berkira sangat...iffah bagi jak lah...
tapiiii..
tak tau diorang save kat mana...
malam tu masa iffah mau print out proposal tu...

*check...refresh..check...refresh...*
eject usb...read usb*

macam-macam iffah buat...
proposal tu tiada dalam pendrive tu,,..

arrrgghhhhhhh....

mau call kawan yang pinjam pendrive tu..tapi phone number dia tiada kat iffah...
maka masa tu jam 11 malam sudah...

STRESSSSSS NYAAA!!!..

iffah berhenti fikir kejap.. relaxxx...then buka laptop iffah..

buat balik proposal tu..since draf dya masih dalam laptop...then iffah buat...
jam 1 pagi iffah print out kerja iffah tu...

yang kesian nya... proposal kawan iffah tu pun hilang dalam tu....kesian dia...
iffah tak dapat nak tolong....

alahaiiiii....rasa serba salah lah pulaaa..


APA LAHHH NASIB ....

but..im okay now...kena kuat.. hahah.. nak kan kejayaan..semua mesti kuat..fuhhh..





Read more ...
Yang Benar : NORTAQIFA ABD SHAIDI | A SABAHAN BLOGGER

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © . All Right Reserved by NORTAQIFA