Segmen: Jom Tingkatkan Followers by leya

Friday, October 23, 2015,6:18 PM | 30 Comment




ok... ifa nak ikut pula segmen kawan ifa sorang nie...ok,.sebenarnya segmen nie senang jak nak follow...ikut syarat dia jak pun...xpayah mau konfius mau buat apa...so..nie antara syarat-syarat daripada penganjur..( 23/10/2015 HINGGA 30/10/2015  )
http://misseffah-ara.blogspot.my/ (13 Followers)




1. Wajib follow Blog ini (I will follow you back)
2. Like sini
3. Buat 1 entry bertajuk " Segmen: Jom Tingkatkan Followers"
4. Letak Banner di atas serta Backlink ke entry ini
5. Dalam entry, sila beri jumlah followers yg sekarang. Contoh:-
http://leyastorymory.blogspot.my/ (926 Followers)
6. Tag 2 orang atau lebih dan pastikan dia orang tahu.
7. Hantarkan Link Entry di kotak komen entry ini
(Cbox atau entry lain tidak diterima)
8. Lepas segmen ini berakhir, Sila berlaku jujur dan wajib follow semua peserta yang akan disenaraikan nanti


ok..ifa pun sudah buat macam apa yang ditetapkan...weheeee....jom lah..kita sama-sama meriahkan segmen dia...atleast..happy jua sahabat kita yang sorang nie..
so..senang-senang..korang join lah cepat...ok..??hihih






Yang Benar : NORTAQIFA ABD SHAIDI | A SABAHAN BLOGGER

30 commest[s]:

  1. Terima kasih iffah sebab join. ouhh ye. nanti letak follower box ye. leya nak followback :)

    ReplyDelete
  2. salam blogger!
    singgah menjenguk dari segmen yg sama!

    ReplyDelete
  3. jalan2 http://jmbelog.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    join sini > http://jmbelog.blogspot.my/2015/09/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  4. dtg terjah dr segmen + follow : http://scacuncristina.blogspot.com/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    happy blogging.. :)

    ReplyDelete
  5. Haii..Terjah Sini Lagi..Dari Segmen Yg Sama..

    http://mimirheem.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    Jom Blogwalking !

    ReplyDelete
  6. Haii..Terjah Sini Lagi..Dari Segmen Yg Sama..

    http://jepunmari2.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  7. Join sini jugak..
    http://macammacamcite.blogspot.sg/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  8. Join sini jugak..
    http://macammacamcite.blogspot.sg/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  9. singgah dan follow sini. selamat bersegmen ^^

    http://annalieyana.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    jemput jenguk blog saya ye. cantik blog awak

    ReplyDelete
  10. hai awak, ini dia senarai peserta. jemput tengok. baca entry sampai habis ye wak. terima kasih. Happy blogwalking

    http://leyastorymory.blogspot.my/2015/10/senarai-peserta-segmen-jum-tingkatkan.html

    ReplyDelete
  11. singgah sini dari segmen yg sama :)
    http://bajuwarnacoklat.blogspot.my/

    ReplyDelete
  12. hai, dari segmen yg sama, follow sini, jemput singgah

    http://jepunmari2.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  13. Datang singgah blog ni ... Jemput singgah naaa ^_^

    http://naurahnawwarah.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  14. Singgah bw kat sini dan follow #24 (=
    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  15. Singgah dari segmen sama! Done follow sini, nice blog. Jemput singgah blog Yana :)

    http://leeyawner.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  16. Salam singgah. Done follow awak. Follow me back..
    http://surayajafar.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-follower.html

    ReplyDelete
  17. Singgah sini from segmen yang sama and done follow, singgah blog saya for followback, okay?http://itsfixqrimalek.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followe-by-leya.html

    ReplyDelete
  18. salam ukhuwah..dtg dari segmen yg sama:
    http://umikasum.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  19. Hai.. cikla singgah dr segmen yg sama... dah follow awk pun... salam kenal...

    ReplyDelete
  20. Singgah dari segmen yang sama ;)

    http://imahamdan.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  21. hai dik...mamayu singgah dari segmen yg sama :)
    follow me back..>>>> http://lynk.my/AvB

    ReplyDelete
  22. assalam dear, super cute blog awak. akak dari segmen yang sama =) jemput singgah blog. done follow.
    http://panduanwanitabekerjadirumah.blogspot.my/2015/11/bisnes-online-sesuai-bagi-mereka-yang.html

    ReplyDelete
  23. Takpe.. Harini singgah lagi...

    Eh awak.. Jemput mai sini .. Contest ni berbaloi-baloi untuk kita semua . Piss yaww :)

    ReplyDelete
  24. singgah cne n follow awk dr segmen yang sama

    http://akukahbidadariitu.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  25. singgah cne n follow awk dr segmen yang sama

    http://akukahbidadariitu.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  26. singgah follow daripada segmen yang sama. maaf baru berkesempatan nak follow. follow me back ya thank you :)

    besidesme21.blogspot.my

    ReplyDelete
  27. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © . All Right Reserved by NORTAQIFA